Vierailijoita

Translate

lauantai 8. helmikuuta 2014

Vaniljacupcake vanilja/suklaa


VAROITUS!! 
TÄMÄ TAIKINA JUOKSETTUU TODELLA HELPOSTI!!

Näissä päällä vaahdotettu suklaaganache ja toisissa vaniljalla maustettu kermavaahto.

12 isoa tai 40kpl mini kokoisia
Taikinaan tarvitset
3,5 dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
120g voita, pehmeää
2dl sokeria
2 munaa (L)
1 1/4 dl maitoa
1tl vaniljasokeria
1tl vaniljauutetta/aromia

Sekoita kuivat aineet.
Vaahdota pehmeä voi ja sokerit kunnolla.
Lisää munat yksitellen, vatkaa kunnolla jokaisen jälkeen.
Tämä on krtiittinen vaihe!
Lisää taikinaan jauhoja ja maitoa vuorotellen, koko ajan KUNNOLLA vatkaten,
ei kumminkaan liikaa ettei ala muodostumaan sitkoa.
Haastavaa? Kyllä.
Lisää lopuksi vaniljauute kunnolla vatkaten.

Jaa taikina voideltuihin (vuokasprayllä suihkutettuun) muffinipeltiin.
Paista 175°c n. 15 min, kokeile tikulla kypsyyttä, 
jos tikkuun ei jää taikinaa tai jää ihan vähän ota pelti ulos ja anna jäähtyä.
Nostele jäähtymisen jälkeen cupcaket paperivuokiin.

Tee kuorrute ja purstoa se kuppikakkujen päälle.


Herkuttele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti