Vierailijoita

Translate

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Mozzarellatikut

Home made ♡
Tein tästä puolikkaan satsin kahdelle hengelle.


4 hengelle
400g mozzarellaa, Castelli
5 kananmunaa
4-6 dl korppujauhoja
(0,5tl suolaa)

1-2pkt munkkirasvaa tai muuta paistorasvaa
(1 paketilla paistaa puolikkaan satsin)


Laita rasvaköntti kattilaan pienelle lämmölle jolloin se sulaa sillä aikaa kun valmistelet tikut.
Leikkaa juusto 16 tikuksi.
Laita yhteen kulhoon munat ja vatkaa ne rikki, yhteen kulhoon korppujauhot ja suola.

Dippaa tikku kananmunaan ja sitten korppujauhoihin, toista sama uudelleen jolloin tulee tuplakuorrute ja juusto lämmetessään ei tule heti läpi.


Paista tikut kuumassa rasvassa, kunnes ovat kullanruskeita, menee pari minuuttia.
Itse laitoin myllystä suolaa paistettujen  tikkujen päälle.

Nauti dippaamalla esim. Salsaan tai valkosipulikastikkeeseen.

1 kommentti: