Vierailijoita

Translate

lauantai 31. elokuuta 2013

LemonCurd

Home made lemoncurd-tanha. 

Taivaallista ♥


Tarvitset;
2 sitruunaa
4dl sokeria
2 kananmunaa
75g voita

Raasta sitruunoiden kuori ja purista mehu sitruunoista. Laita kattilaan mehu, kuori, sokeri ja munat.
Kuumenna seosta kunnes se sakenee ja kypsennä hetki. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu voi ja sekoita koko seos tasaiseksi. Purkita ja anna jäähtyä huoneenlämmössä ennen jääkaappiin laittoa.

Säilö puhtaaseen tiiviiseen purkkiin.
Tahna säilyy 2-3 viikkoa.

Tahna on ihanaa leivoksissa, voileipäkeksin päällä. Oikeastaan missä vaan ;)
Yksi omista suosikeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti