Tarvitset minimuffinivuokia, itse käytin korkokenkävuokia Confetista.
Resepti;
200g suklaata
200g margariinia
- Sulata keskenään.
4 kananmunaa
2 dl sokeria
- Vaahdota.
1,5 dl vehnäjauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
- Sekoita keskenään.
Sekoita margariini-suklaasula muna-sokerivaahtoon varovasti.
Lisää sekaan kuiva-aineet varovasti sekoittaen.
Jaa taikina muffinivuoilla vuoratulle pellille.
EDIT 25.10.2014
En muista määrää joka tällä tulee - mutta muistelen että 48kpl.
Jaa taikina muffinivuoilla vuoratulle pellille.
EDIT 25.10.2014
En muista määrää joka tällä tulee - mutta muistelen että 48kpl.
Uunin jälkeen. |
Paista 175°c, 11minuuttia, jolloin keskus on pehmeä mutta ei kovin tahmea. 10 minuutilla keskus jää löysäksi.
Päällä kerma-rahkaseos.
Tarjolla. |
Aivan ihanan makuisia! En jaksanut päällystää noin hienosti, syötiin vaan kermavaahdon kans, mutta ehdottomasti teen toistekkin! :)
VastaaPoistaKermavaahto, vaniljajäätelö, aina yhtä hyviä :D Vinkkinä myös että muffinit voi pakastaa. Ja sulatukseen ei mene kuin hetki. Namskis!
Poista