Vierailijoita

Translate

lauantai 5. tammikuuta 2013

Kinkku-maissimuffarit

Hyviä perusohjeita löytyy netistä hurjan paljon niitä muokkaamalla saa itselle loistavia ohjeita, itselle on syntynyt monia suosikkeja näin :) Tein herkullisia aamupalamuffareita, herkullisen meheviä, eikä ollenkaan kuivia, kuten joillain ohjeilla tulee :)
Kinkku-maissi joissa myös juustoa, pääraaka-aineethan voi vaihtaa esim. Kinkku-paprika, pekoni-paprika, juusto-paprika, salamani-juusto jne. oman maun mukaan. Perus tarpeet löytyvät varmaan melkein joka keittiöstä :)



Siispä tarvitset
3dl jauhoja -> joista osan voit korvata vaikka leseillä
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
mustapippuria
0,5tl paprikajauhetta
100g juustoa-> raasteena tai paloina
100g kinkkua-> suikaleita tai kuutioita
0,5 dl maissia-> itsekäytin tölkkimaissia, myös pakaste käy
1,5 dl maitoa
0,5dl öljyä
1 kananmuna
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää loput sekaan. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffarivuokiin. Paista 15-20 minuuttia, kunnes taikina ei tartu esim. hammastikkuun. Itsellä oli Tupperwaren silikoni muffarivuokia 2 joista siis tuli 14 muffaria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti