Tein suklaisen kuivakakun
tällä ohjeella
4dl vhj
1dl kaakaojauhetta
1tl suolaa
1,5tl soodaa
2tl vaniljasokeria
2tl vaniljauutetta
2dl maitoa
2 kananmunaa
1pss suklaanappeja
1dl öljyä
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää joukkoon maito,munat, öljy ja vaniljauute.
Pyöräytä seos tasaiseksi ja kaada vuokasprayllä spreijattuun kuivakakkuvuokaan.
1dl kaakaojauhetta
1tl suolaa
1,5tl soodaa
2tl vaniljasokeria
2tl vaniljauutetta
2dl maitoa
2 kananmunaa
1pss suklaanappeja
1dl öljyä
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää joukkoon maito,munat, öljy ja vaniljauute.
Pyöräytä seos tasaiseksi ja kaada vuokasprayllä spreijattuun kuivakakkuvuokaan.
Paista 180°c n.30-40min.
Kokeile kypsyyttä tikulla.
Kokeile kypsyyttä tikulla.
Anna kakun jäähtyä.
Ota kakku pois vuoasta ja vuoraa vuoka kelmulla.
Halkaise kakku kahtia ja nosta yläosa takaisin vuokaan.
Tee täyte kakkuun.
Tarvitset:
1prk tuorejuustoa
1prk vaniljakastiketta
3 liivatetta
100g valkosuklaata
0,25dl maitoa
1prk tuorejuustoa
1prk vaniljakastiketta
3 liivatetta
100g valkosuklaata
0,25dl maitoa
Laita liivate kylmään veteen pehmenemään.
Vaahdota vaniljakastike ja lisää joukkoon tuorejuusto, sulatettu suklaa, sokeria.
Kuumenna maito ja liota siihen pehmenneet+valutetut liivatteet.
Vaahdota vaniljakastike ja lisää joukkoon tuorejuusto, sulatettu suklaa, sokeria.
Kuumenna maito ja liota siihen pehmenneet+valutetut liivatteet.
Sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte vuokaan ja nosta pohja päälle ja kääntele kelmu päälle.
Nosta kylmään hyytymään vähintään 3 tunniksi.
Kaada kakku tarjoiluvadille.
Päälle suklaaganache tai kinuskia
100g suklaata
0,25dl kermaa
Strösseleitä
100g suklaata
0,25dl kermaa
Strösseleitä
tai
1,5dl kinuskia ja strösseleitä
Sulata suklaa ja lisää sekaan nopeasti sekoittaen kerma.
Valuta suklaakakun päälle tai kaada kinuskia kakun päälle ja koristele strösseleillä.
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015 ihanat lukijani ♡♡
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti