Kääretortun perusohje
4 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl dl vehnäjauhoja
1dl perunjauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl kaakaojauhetta
1,5dl sokeria
1dl dl vehnäjauhoja
1dl perunjauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl kaakaojauhetta
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivta aineet ja siivilöi ne vaahtoon, sekoita nuolijalla varovasti.
Sekoita kuivta aineet ja siivilöi ne vaahtoon, sekoita nuolijalla varovasti.
Ota erikseen taikinasta n. 5-6rkl taikinaa ja sekoita kaakaojauhe siihen.
Nostele leivinpaperin päälle pisteitä taikinasta.
Nostele loppu taikina varovasti laikkujen päälle ja levitä tasaisesti.
Paista 200°c n. 6-8min.
Laita pöydälle leivinpaperi johon ripottele sokeria päälle.
Kun pohja on valmis kippaa se "sokeroidun" paperin päälle ja jätä pelti hetkeksi päälle.
Vaahdota kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto ja suklaa.
Sekoita tasaiseksi.
Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle (jätä hieman koristeluun) ja rullaa kääretortuksi.
Koristele kakku pursottamalla täytteestä ruusukkeita ja leikkaa muutamia appelsiiniviipaleita koristeeksi.
Sekoita tasaiseksi.
Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle (jätä hieman koristeluun) ja rullaa kääretortuksi.
Koristele kakku pursottamalla täytteestä ruusukkeita ja leikkaa muutamia appelsiiniviipaleita koristeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti