Vierailijoita
Translate
maanantai 29. syyskuuta 2014
Sitruunajuustokakku
Pohja:
200g keksiä, itse käytin digestiveä
75g voita
Täyte:
5dl kermaa
400g sitruunatuorejuustoa
1dl sokeria
1dl sitruunanmehua, n.2 sitruunasta
2 sitruunan kuori, raasta ennen kun puritat mehut ja vain kuori, ei valkoista osaa
5 liivatetta
1 prk lemon tai lime curd-tahnaa
Päälle:
1 lime lohkoina
0,5 sitruunaa viipaleina
Tee näin;
Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi
Sulata voi ja murskaa keksit-> sekoita keskenään ja painele vuoan pohjalle
Laita liitteet kylmään veteen pehmenemään
Vatkaa kerma vaahdoksi, ei liian kovaksi
Sekoita puolet sitruunanmehusta ja kaikki muut ainekset keskenään
Lisää "massa" kermavaahdon joukkoon
Kuumenna loppu mehu ja sulata valutetut liivatteet mehuun.
Kaada massa pohjan päälle ja laita hyytymään jääkaappiin, mielellään yön yli.
Koristele valmis kakku limellä ja sitruunalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti