Tummasuklaaganache
130g tummaa suklaata
1dl kermaa TAI
100g creme fraichea
Valkosulaaganache
130g valkosuklaata
n. 2rkl (30ml) kermaa
Maitosuklaaganache
130g maitosuklaata
5 rkl (75ml) kermaa
Olen tehnmyt myös maullisesta suklaasta, joka jostain syystä vaan lähtee todella helposti juoksettumaan, silloin lisää tippa kylmää vettä heti kun huomaat että näin käy ja sekoita todella hyvin, näin suklaa pelastuu ja palautuu normaaliin muotoon :) Toimii myös tuo vesi kikka monessa muussakin taikinassa.
(Käytän mittoja joissa siis 1rkl on 15ml)
Macaronseihin tai muihin vastaaviin täytettä tehdessä voit laittaa kermaa hieman vähemän, niin täyte jaa paksummaksi, tai laita täyte purstoinpussissa hetkeksi jääkaappiin jämähtämään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti