Vierailijoita

Translate

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Mariannejuustokakku

Kakku on sopiva 24cm vuokaan,
pohjalle kannattaa leikata leivinpaperi

Pohja;
200g minttudominoja
75g voita, juoksevaa rasvaa ei kannata käyttää koska se ei kovetu (testattu on :D )

Täyte;
4dl kermaa
400g tuorejuustoa
1dl sokeria
2pss marianne crushia
6 liivatetta
0,5dl kermalikööriä

Laita liivatteet kylmään veteen
Murskaa keksit ja sulata rasva. Sekoita keskenään ja painele vuoan pohjalle.
Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuorejuusto,sokeri ja marianne crush. Kuumenna likööriä n.30s mikrossa ja sekoita valutetut liivatteet nesteeseen, (liivatteista voit myös varovasti puristaa ylimääräsen veden pois). Sekoittele hetki että seos jäähtyy vähän ennen kun laitat kerma-juustoseokseen.

Anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Mutta yön yli on aina paras :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti