Metsä on mustikoita pullollaan ja meidänkin perheessä on niitä kovasti talveksi kerätty pakastimeen.
Nyt kannattaa siis myös leipoa - tästä ei valitettavasti ehditty kuvaa ottamaan mutta otan ehdottomasti seuraavasta erästä.
Tässä maailman PARAS mehevä mustikkamuffareiden ohje.
Tarvitset perusohjeeseen
jolla tulee 12kpl muffareita
seuraavat raaka-aineet;
jolla tulee 12kpl muffareita
seuraavat raaka-aineet;
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
1rkl vaniljasokeria
2dl sokeria
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
1dl öljyä
2-3dl mustikoita (tuoreita tai kohmeisia)
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
1rkl vaniljasokeria
2dl sokeria
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
1dl öljyä
2-3dl mustikoita (tuoreita tai kohmeisia)
Sekoita kaikki muut aineet haarukkavatkaimella sekaisin paitsi mustikat vasta viimeisenä varovasti sekaan käännellen.
Tiskiäkään ei siis tule juuri lainkaan ;)
Tiskiäkään ei siis tule juuri lainkaan ;)
Paista 175°c n.20min.
Kehuja tuli ja suosittelen tekemään ♡
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti