Vierailijoita

Translate

lauantai 13. elokuuta 2016

Mustikka raakasuklaakakku

POHJA:
3dl Kaurahiutaleita
0.4dl Raakakaakaojauhetta
0.5dl Raakakaakaovoita
2 rkl vaahterasiirappia
0.25dl Vettä

Sulata raakakaakaovoi miedossa vesihauteessa (ei yli 45°c asteiseksi).
Lisää sekaan muut aineet ja painele pohjaaineet 19cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan.

MUSTIKKAHILLOKE:
75g kotimaisia tuoreita/pakaste mustikoita
3 taatelia
0.5tl sitruunamehua
(0.5tl vaahterasiirappia)

Sulata mustikat - jos käytät pakaste.
Lisää mustikoiden sekaan taatelit (poista kivet!), sitruunamehu (ja siirappi).
Soseuta koko komeus sauvasekoittimella.
Laita kylmään.
Levitä hilloke pohjan keskelle - niin että reunoille jää tyhjää tilaa.

TÄYTE:
0.5dl kookosmannaa
0.75dl raakakaakaovoita
0.75dl raakakaakaojauhetta
0.5dl tocoa
0.5dl Vaahterasiirappia
1tl vaniljajauhetta
10 taatelia + 2,5rkl vettä

Lisäksi: tuoreita mustikoita

Keitä taatelit vedessä mössöksi - poista kivet jos käytät kivellisiä taateleita.
Sulata raakakaakaovoi ja kookosmanna miedossa vesihauteessa (ei yli 45°c asteiseksi). Lisää sekaan taatelimössö ja siirappi.
Sekoita kuivataineet keskenään.
Lisää ne sulatetun rasvan sekaan.
Kaada täyte pohjan päälle.
Aloittaen reunoista ja sen jälkeen koko pohjalle.
Tiputtele muutamia mustikoita täytteen sekaan ja nosta jääkaappiin jähmettymään vuorokaudeksi.

Ota vuoka jääkaapista ja kierrä sisäreunat varoen kuuman vedenalla lämmitetyllä palettiveitsellä tai veitsellä.
Nosta reunat pois ja siirra kakku lastoja apuna käyttäen tarjoilulautaselle.

Nauti kahvin kanssa ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti