Vierailijoita

Translate

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Herukka-kauramurumuffinit

Meillä on pakastimessa paljon! anopin keräämiä herukoita - ajatus oli syödä niitä puuron kanssa mutta ne on niiiiiin kirpeitä että ei onnistu :)
Meillä ei myöskään juoda mehua, syödä hilloa tai herkkujakaan juuri lainkaan niin että kotiin kannattas tehdä.
Niinpä tein muokaten vanhaa ohjettani miehelle töihin vietäväksi nämä.
18kpl normaaleja muffareita.
Taikina
3.5dl vehnäjauhoja
1tl soodaa
1tl suolaa
1rkl vaniljasokeria
2dl sokeria
1 prk rahkaa
1 kananmunaa
1dl juoksevaa rasvaa
3dl Herukoita palastimesta
Sekoita rasva, rahka, muna ja sokerit sekaisin.
Sekoita kuivataineet sekaisin.
Sekoita kuivat aineet "märkien" sekaan liikaa vatkaamatta.
Sekoita jäiset herukat taikinaan.
Jaa taikina muffinivuokiin ja jaa päälle kauraseos.
Kaura-muru
2dl Kaurahiutaleita
30g Voita
0.5dl muscovadosokeria
Sulata voi ja sekoita kaurahiutalet ja sokeri sekaan.
Paista
180°c n.15-20 minuuttia - kokeile tikulla että taikinaa ei jää siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti