Uusi herkkuni on vapaaruokapäivinä kukkakaalipizza <3
POHJA:
500g kukkakaalia
100g valkuaista tai 2 kokonaista kananmunaa
1rkl psylliumia
0.5tl suolaa
TÄYTEET mm.:
tomaattisosetta
kinkkua
kirsikkatomaatteja
ananasta
herkkusieniä
homejuustoa
juustoa
pizzamaustetta
Raasta kukkakaali muruksi ja laita kulhoon.
(Voit myös leikata veitsellä pieneksi tai monitoimikoneessa vetästä pieneksi.)
Kypsennä kukkakaalia mikrossa 3 minuuttia.
Sekoita joukkoon valkuainen, suola ja psyllium.
Anna olla noin 15 minuuttia.
Kuumenna uuni 210°c.
Levitä taikina pellille ohueksi levyksi 2-3mm.
Paista uunissa 15-20 minuuttia.
Ota pois uunista ja laita tomaattisose ja täytteet päälle ja paista vielä kunnes juusto on kauniin väristä, n. 15-20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti