Hieman edellisestä muunnettu hyvä perusohje Fudgeen myös tässä.
397g (1tlk) Kondensoitua maitoa
450g Sokeria
115g Voita
150ml Maitoa tai Kermaa
2rkl Glukoosisiirappia
1rkl vaniljauutetta
450g Sokeria
115g Voita
150ml Maitoa tai Kermaa
2rkl Glukoosisiirappia
1rkl vaniljauutetta
Makua antamaan kuivattuja hedelmiä, suklaata, pähkinöitä yms.
1.
Laita isoon kattilaan kaikki raaka-aineet ja kuumenna pienellä lämmöllä 6 (meillä 1-9 asteikko) sen aikaa että sokeri on sulanut.
Laita isoon kattilaan kaikki raaka-aineet ja kuumenna pienellä lämmöllä 6 (meillä 1-9 asteikko) sen aikaa että sokeri on sulanut.
2.
Nosta lämpöä - nostin 8. Seos alkaa kiehumaan - sekoittele VARO SEOS ON KUUMAA ja keitä 10-20 minuuttia kunnes saavuttaa 120°c lämpötilan. Lämpömittari on kaiken a ja o.
Nosta lämpöä - nostin 8. Seos alkaa kiehumaan - sekoittele VARO SEOS ON KUUMAA ja keitä 10-20 minuuttia kunnes saavuttaa 120°c lämpötilan. Lämpömittari on kaiken a ja o.
Itselläni on digitaalinen sekä sokerilämpömittari.
3.
Kun haluttu lämpötila on saavutettu ota kattila liedeltä VARO KATTILAA.
Kaada seos toiseen kulhoon - itse laitoin yleiskoneen kulhoon.
Lisää sekaan makua ja aloita vatkaaminen PIENELLÄ nopeudella. Massa alkaa kuohkeutumaan ja kiinteytymääm tämä vie noin 10 minuuttia.
Kun haluttu lämpötila on saavutettu ota kattila liedeltä VARO KATTILAA.
Kaada seos toiseen kulhoon - itse laitoin yleiskoneen kulhoon.
Lisää sekaan makua ja aloita vatkaaminen PIENELLÄ nopeudella. Massa alkaa kuohkeutumaan ja kiinteytymääm tämä vie noin 10 minuuttia.
Kippaa massa 20cm×20cm vuokaan ja tasoittele.
VARO KOSKA MASSA ON VIELÄ KUUMAA.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti