Tällä juhlistettiin loman loppumista ♡
Voiko parempaa olla? No ei!
Pohja;
75g voita sulatettuna
200g keksimuruja
Sekoita voi keksinmuruihin ja kaada seos 24cm irtopohjavuokaan jonka pohjalle olet ensin pingottanut leivinpaperin.
Painele muruset tasaisesti ja tiiviisti pohjalle.
Tee täyte.
Täyte;
5dl Flora kuohua
400g appelsiinituorejuustoa
0,75dl sokeria
200g Fazerin appelsiini-crisptummaasuklaata + 2rkl maitoa
5 liivatelehteä
1dl maitoa
2rkl sitruunamehua
Tee näin;
Laita liivatteet kylmään veteen limittäin.
Laita suklaa mikron kestävään kulhoon ja sulata varoen n.20s kerrallaan ja välillä sekoittaen.
Kun suklaa on sulanut lisää sekaan maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi seokseksi.
Vaahdota Flora kuohu pehmeäksi vaahdoksi.
Lisää sekaan tuorejuusto ja sokeri -> sekoita tasaiseksi -> maista,
tarvittaessa voit lisätä sokeria maun mukaan.
Jaa massa kahtia ja tee kaksi seosta näin.
Sekoita toiseen
sitruunamehu ja kolme liivatetta
ja toiseen suklaaseos ja kaksi liivatetta.
Kaada seoksia vuorotellen kakkuvuokaan pohjan päälle ja lopuksi sekoita HIEMAN nuolijalla.
Hyydytä kakkua vähintään neljä tuntia jääkaapissa ennen nauttimista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti