Sain SLY:ltäni kierroksen eksassa paketissa agar agaria ja päätin kokeilla marmeladia.
Teko oli helppoa ja mukavaa.
Makuna mulla oli näissä anopin tai mummon itse tekemää marjamehua
ja kaneli-omenamarmeladia.
Tässä marmeladit näytti vielä hyvältä,
mutta seuraavana päivänä enää ei :/
Sokeri oli sulanut sellaiseksi sokeriliemeksi pohjalle.
Ja itse en tykkää marmeladista rakenteen takia,
mutta mies piti näistä kovasti.
Kiitos ohjeesta SLY:ni <3
Hyvä, että mies kuitenkin tykkäsi :) Annoitko marmeladien vielä kuivua sokeroinnin jälkeen vai laitoitko astiaan suoraan? Itse kun aikaa sitten tein :D annoin vielä kuivua pöydällä, niin kyllä sokerit säilyivät, vaikka sellofaanipussissa marmeladit olivat.
VastaaPoista~ SLY25 emo
En kuivatanut niitä, kun sellaisesta ei ollut ohjeessa mainintaa ja luin siitä sitten myöhemmin muista blogeista että niitä yleensä kuivatetaan :)
PoistaKyllä nyt on tehtävä itse marmelaadit täällä on niin monta ohejtta ja ihania kuvia. En ole koskaan tehnyt nämä ohjeet todella kannusta kokeilemaan. Mietin just että joskus myös esim vihreistä kuulista sulaa se sokeri, eli varmaan se riippuu säiltyksestä tai lämpötilasta. Maku kuitenkin ratkaisee ja nämä näyttää todella herkuilta.
VastaaPoistaMaku oli hyvä, itse vain en yhtään pidä marmeladin rakenteesta :) Poikkeuksena jouluna Julia karkit :):)
Poista