Vierailijoita

Translate

maanantai 16. joulukuuta 2013

Piparkakkutoffee

Kokeilin piparkakkutoffeeta mutta se jäi kyllä todella pehmeäksi.
Ei siis ollut toivoakaan että siitä saisi leikattua paloja.
Mutta todella hyvän makuinen se kylläkin oli.

Vähän lusikoin pelkästään ja sitten loput meni aiemmin postattuun omenapiirakkaan.

Tässä kumminkin ohje jonka itse otin Talo järvenrannalla-blogista se on todella helppo ja itse mieti että jos keittäisi kunnolla mikrottamisen sijaan, saattaisi tästäkin saada kunnon toffeen... :)

1dl kermaa
0,5dl siirappia
0,5dl sokeria
1tl piparimaustetta

Laita kaikko aineet mikron kestävään isoon astiaan ja mikroon. Kuumennä täydellä teholla 6 min.  Sekoita ja kuumenna vielä 2 min.
Laita leivinpaperilla vuorattuun astiaan tai kääri pötköksi folion sisälle.  Jos tahna on kovin löysää on kääriminen hiukka haastavaa ja itse laitoin astiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti