Tämä ohje on alkuperältään jostain netin keskustelupalsalta ja taisi kulkea nimellä vaalea paholaisenkakku.
Itse teen yleensä kaikki "kuivakakku" taikinat muffareiksi. Varmaan siksi että niitä on mukavampi syödä :)
Itse teen yleensä kaikki "kuivakakku" taikinat muffareiksi. Varmaan siksi että niitä on mukavampi syödä :)
Tämä on todella nopea vierasvara, melkein joka kodista löytyy varmaan kaikki aineet kaapista. Meillä ainakin kermaviiliä on aina.
Itse teen aina erilaisa variaatioita ohjeesta, todella helppoa muutella ja saa helposti erilaisia herkkuja.
Itse teen aina erilaisa variaatioita ohjeesta, todella helppoa muutella ja saa helposti erilaisia herkkuja.
Tarvitset perusohjeeseen.
5dl vehnäjauhoja
1tl soodaa
1tl suolaa
1tl kanelia
2dl sokeria
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
2dl öljyä
1tl soodaa
1tl suolaa
1tl kanelia
2dl sokeria
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
2dl öljyä
Sekoita kaikko haarukkavatkaimella sekaisin, tiskiäkään ei siis tule juuri lainkaan.
Nyt tein suklaamuffareita ja lisäsin 70g suklaata rouhittuna taikinaan, jolloin kanelin voi jättää pois jos haluaa. Itse annoin olla ja lisäsin hieman inkivääriä myös.
Paista 175°c n.20min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti