Vierailijoita

Translate

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Super herkku suklaamuffarit!!!!

Tekasin tässä illan iloksi huomisten syntymäpäivieni kunniaksi, töihin vietäväksi tälläisiä suklaamuffareita. Ohjeen löysin Hellapoliisin sivulta, alkuperäinen oli Sara La Fountainin kirjasta.
Laitan ohjeen tännekkin koska suosittelen näitä KAIKILLE :) 
Itse käytin suklaana Pätkis-konvehteja ja Pandan juhlakonvehtirasiasta kaikki hyvät :) Eli suklaa kun suklaa käy. Ja kahvina keitin espressoa. Myös sokeria laitoin vähä vähemmän ja jauhoa myös. Taisi mennä mulla 2dl sokeria ja 5dl jauhoa.





Herkkumuffinit (12 kpl isoja):

2 rkl murukahvia
 2 rkl kiehuvaa vettä
 1 rkl maitoa
 2.75 dl kermaa
100 g sulatettua voita
2 munaa
6 (5dl) dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1.5 tl leivinjauhetta
2,75dl sokeria
4 kpl Pätkis-patukkaa
4 kpl Da Capo -patukkaa
3/4 dl Avec- tai Amerikan pastilleja
(Itse laitan aina reilusti enemmän suklaata  ;D)

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Sekoita vesi murukahviin, lisää maito ja sokeri. Sekoita ja lisää kerma.

Pilko suklaat palasiksi.

Sulata voi.

Sekoita keskenään jauhot, sooda ja leivinjauhe.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita ne kahviseokseen.

Lisää erissä vuorotellen jauhoseos sekä sula voi. Sekoita tasaiseksi.

Kääntele sekaan suklaat ja pastillit.

Jaa vuokiin ja paista 20-25 min.

2 kommenttia: