Vierailijoita

Translate

lauantai 2. helmikuuta 2013

Kakkupohja, miksi niin vaikea saada onnistumaan välillä?

Päivän ongelma kohta... Kakkupohjan teko.
Välillä onnistuu ja välillä ei, tänään oli se päivä kun ei onnistunut, ei sitten millään :)
En tajunnut tehdä kakkupohjaa valmiiksi jo aiemmin viikolla ja tänän sitten kiireellä tein, että saan kakun täytettyä ja mousset ehtii hyytyä.
No ensimmäinen pohja oli muuten hyvä mutta lässähti keskeltä totaalisesti :/ Eipä siinä muutakun uutta pohjaa tekemään. No, arvatkaa vaan, siellähän se uunin pohjalla köllötteli ja paistu sitte ku jostain syystä vähä tuli yli. ARGH!
Hetken aikaa itseäni kasailin siinä ja sitten päätin että kolmatta pohjaa on turha enää paistaa ja kokosin niistä kahdesta epäonnen pohjasta sitte yhden kunnon pohjan.

Täyttäminen suklaa- ja valkosuklaamoussella onnistui hyvin ja täytteet oli taivallisen makusia. Hilloksi tuli väleihin vadelmamarmeladia. Päällä suklaakuorrute ja reunoille kerma. Kuvat tulee myöhemmin edeltävään postaukseen.

Sitten aikani tutkin nettiä vielä että miten tehdä "täydellinen" kakkupohja, no eipä sieltä uusia vinkkejä tullu, no ehkä se 6 munan kakku 24cm vuokaan oli vaan liikaa, who knows. Tai sitten joku muu vain meni päin honkia.
Onneks ens viikolla tulee uudet isommat kakkulaatikot ja voi tehdä isommalla vuoalla kakkuja, toivottavasti paremmalla menestyksellä.
Ensi viikolla pääseekin jo sitten paistelemaan uusia pohjia, kun omat juhlat juhlitaan 9.2. Saas nähdä miten käy.

Kovan leipomisen jälkeen nälkäkin pääsi yllättään ja kyhäsin pizzan aineista mitä jääkaapista ja pakastimiesta löytyi. Namskis että oli herkkua :)

Valmis kakku ennen koristelua. Ei paha vaikka itte sanonki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti