Vierailijoita

Translate

lauantai 2. helmikuuta 2013

Lämminsavulohi-jokirapupiirakka

Herkullinen piirakka lounaaksi
Pohjan ohjeen olen aikanaan löytänyt joltain nettisivulta ja todennut parhaaksi pohjaksi ja todella nopea tehdä.

Pohja;

1 dl perunasoseHIUTALEITA ( saa Lidlistä)
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl vettä
1dl öljyä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja painele piirakkavuokaan.

Täyte;

1 sipuli
170g jokirapuja
250g lämminsavulohta
1 paprika
2,5dl kermaa
1 kananmuna
2dl juustoraastetta
mustapippuria
suolaa ja tilliä

Sekoita kaikki keskenään ja leväytä täyte pohjan päälle ja uuniin, 200°c n.30min.

Namskis!


2 kommenttia:

  1. Ompa herkullisen näköinen piirakka, pitäiskö alkaa väsäämään, minun on kyllä jätettävä ravut pois kun olen allerginen, en halua raapia itseäni ;)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos paljon! Piirakka oli todella herkullinen ja täytteesenhän voi laittaa rapujen tilalle vaikka tonnikalan jos tahtoo :)

    VastaaPoista