Vierailijoita

Translate

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Valkosipuli-pesto-juustohyrrät












Täyte:
100g maustamatonta tuorejuustoa
1-kyntisen valkosipuli murskana
+ pestoa maun mukaan

Rouhittua mustapippuria myllystä
Sekoita tuorejuustoon pesto ja valkosipuli. Maista ja lisää tarvittaessa makuja.

Taikina:
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2 dl juustoraastetta
50 g juoksevaa rasvaa
200 g rahkaa/kermaviiliä/jogurttia
+
päälle unikonsiemeniä

Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita sekaisin.
Lisää sekaan juusto, rahka ja rasva.
Sekoita taikina nopeasti taikinaksi - älä vaivaa.
Kauli taikina levyksi jauhotetulla pöydällä ja levitä täyte päälle.
Kääri rullaksi ja leikkaa 1,5-2cm paksuiksiksi paloiksi.

Laita palat muffinivuokiin.
Ripottele päälle unikonsiemeniä.

Paista 225°c n.15min.

!VINKKI!
Laita väliin lisäkis esim. kinkkua ja salamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti