Vierailijoita

Translate

tiistai 13. toukokuuta 2014

Mazarintorttupohja (an) tehty juustokakku


Mazarinpohja
300g mantelimassaa
150g pehmeää voita
3 kananmunaa
0,5dl vehnäjauhoja


Kuumenna uuni 175°c.

Laita mantelimassa monitoimikoneeseen ja pyöritä kunnes massa on murusina.
Lisää voi sekaan ja pyöritä sekaisin.
Lisää munat yksitellen sekaan.
Lisää jauhot käsin sekoittaen tai sekoita monitoimikoneella juuri sen verran että massa on sekaisin.

Ohuena pohjana 24cm vuokaan tai vähän paksumpana 20cm vuokaan
Paista 20-25min.
Anna jäähtyä.


Meillä tehtiin passoajuustokakku mazarinpohjaan,
päällä passionhilloa ja valkosuklaata.

Mazarintorttupohja on mantelimassaan tehty tiivis ja hyvin mantelinen torttu-/kakkupohja.
Ei omaan makuuni sopiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti