Vierailijoita

Translate

lauantai 22. helmikuuta 2014

Muffinitaikinan pakastus


Tänään on ollut hirmunen leivonta vimma, vaikka itse ei kyllä huvita syödä niitä :D

Päätin sitten toteuttaa pitkään miettimäni muffinitaikinan pakastuksen ja miten se toimii vai toimiiko ollenkaan :)

Tein nopean kanelimuffinitaikinan joka on sellainen,
että raaka-aineet siihen löytyy AINA jääkaapista
ja se löytyy blogistani muffinit osion takaata,
versiona jossa on myös suklaata tai suoraan tästä.

Jaoin taikinan kahteen pursotin pussiin, jolloin voi ottaa vain yhden sulamaan ja pakastimeen jää vielä toinen pussi,
jos taikina toimii vielä pakastuksen jälkeen.
Näin ollen jää vielä yksi vieras hätävara pakkaseen odottamaan.

Eilen 21.3. otin illalla yhden taikinapussin jääkaappiin sulamaan,
ja tänään sitten testasin paistaa siitä muffareita.
Taikina oli normaalin oloista, eli ulkonäöllisesti ei ollut kärsinyt pakastimessa.


Taikina toimi loistavasti pakastuksesta huolimatta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti