Vierailijoita

Translate

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Jauhelihapiirakka

Aloita kuumentamalla uuni 200°c

Pohja:
Sokerihelmeltä
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1tl suolaa
1dl juustoraastetta
1,5 dl öljyä
1 dl vettä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja painele taikina 28cm vuoan pohjalle ja reunoille.

Täyte:
400g jauhelihaa paistettuna ja maustettuna
jauhelihamausteella ja texmex-mausteella
1 paprika
1 sipuli
1 mozzarellapallo
1 pieni paketti fetakuutioita
2dl kermaa
1 kananmuna
paprikajauhetta
texmexiä lisää
pippuria
2 tomaattia ilman siemeniä
2dl juustoraastetta

Sekoita kaikki keskenään ja levitä pohjan päälle tasaisesti.
Paista n. 30 minuuttia.


Nauti salaatin kera.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Jauheliha on ehdottomasti suosikkitäytteeni suolaisiin piirakoihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo oli kyllä ihan hyvää.
      Itse en ole hirveästi jaujelihaa käyttänyt täyteissä... ehkä nyt tiöee hieman enemmän laitettua :)

      Poista