Vierailijoita

Translate

lauantai 8. helmikuuta 2014

Mango-vaniljahillo

Päätin testinä tehdä hilloa kaupan pakasteesta löytämistäni mangokuutioista.
Sain erinäisiä mielipiteitä kyseisestä tuotteesta.
Eihän näistä mitään kaupan mangososeen tai mangopiltin makuista tule,
mutta eipä se tuore mangokaan niille maistu.

Ohje
600g mangopaloja (pakaste)
200g Dansukkerin hillo- ja marmeladisokeria
2tl vaniljauutetta
1tl vaniljasokeria

Sulata mangot ja soseuta ne.
Laita sose, sokerit ja vanilja isoon mikron kestävään kulhoon ja kuumenna 3min ja sekoita.
Kuumenna taas 3 minuutti, ja sekoita. Kuumenna lisää jos tarvitsee,
 niin että sokeri on sulanut seokseen. Käytin itse korkeaa kulhoa jolloin aika piteni, n 10minuuttiin.

Laita lasipurkkiin ja jäähdytä ensin huoneenlämmösö ja sitten jääkaapissa.

Samalla tavalla teen mustikka, vadelma ja mansikkahilloakin.
NAMNAM että ne on hyviä <3

Kakku johon käytin tätä sai paljon kehuja ja kyllähän se hyvää oli.

kuva tulee myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti