Vierailijoita

Translate

lauantai 4. tammikuuta 2014

Porkkanakakku



Taikina;
4dl fariinisokeria
2dl öljyä
1,5dl maitoa
2 kananmunaa
5,5dl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
1,5tl sooda
2tl kanelia
1tl neilikkaa
1tl inkivääriä
(1tl raastettua hillottua inkivääriä)
5dl porkkanaraastetta


Kuumenna uuni 175°c.
Sekoita maito, öljy, sokeri ja munat.
Sekoita kuivat aineet ja lisää ne edelliseen seokseen. Lisää porkkanaraaste.
Laita 24cm kakkuvuokaan ja paista n.1tunti.

Anna jäähtyä (ja leikkaa puoliksi.)


Kuorrute/täyte;
400g tuorejuustoa
1-2dl tomusokeria
0,5dl limecurdia


Sekoita täytteen aineet tasaiseksi ja levitä kakun väliin täytettä ja loput kakun päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti