Vierailijoita

Translate

maanantai 29. syyskuuta 2014

Salmiakkimacaronsit


Macaronsien perusohje löytyy täältä.

Taikinaan lisätty Uu:sta ostettua mustaa tuubissa olevaa väriä.

Taikina meni hippasen löysäksi, mutta ei se makuun vaikuttanu :)

Salmiakkikastike

1,5dl apteekkarin salmiakki mixeriä
1/4dl siirappia
1,5rkl+maizenaa

Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä kasaan.
Kastikkeesta tulee aika tahmea ja paksu.
Anna valmiin kastikkeen jäähtyä kylmäksi.

Kun kastike on jäähtynyt tee ganache.

Suklaaganache
130g tummaasuklaata
0,75dl kuohukermaa

Sulata suklaa ja lisää joukkoon kerma.
Sekota tasaiseksi.

Seuraavaksi...

Sekoita ganachen sekaan 1-2 rkl salmiakkikastiketta ja laita seos pursotinpussiin.
Siirrä jääkaappiin hieman kovettumaan n. 2 tunniksi.

Suklaa ei kovetu yhtä paljon kun pelkkä ganache.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti