Vierailijoita

Translate

tiistai 17. helmikuuta 2015

Laskiaiswrap/ Pullawrap

Ruotsissa on ollut tälläisisä ja netistä nämä itekkin bongasin ja oli pakko kokeilla.
Ihan mielettömän hyviä!



10 kpl
Taikina:
2,5dl maitoa
1pss kuivahiivaa
1,5tl kardemummaa
1tl suolaa
1tl vaniljasokeria
1dl sokeria
ripaus sahramia
7(-8)dlvehnäjauhoja

Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään.
Kuumenna maito 43°c ja lisää siihen sahrami.
Sekoita puolet jauhoista ja muut kuivataineet yleiskoneen kulhossa.
Lisää joukkoon maito ja kananmuna.
Laita yleiskone päälle tehoille 2-3.
Lisää sekaan pikkuhiljaa jauhoja, kun taikina alkaa muodostua lisää puolet voista ja vaivaa se taikinaan ja lisää hieman jauhoja ja loppu voi.
Anna koneen vaivata kunnes taikina jolloin syntyy hyvä sitko. Taikina on valmiina pehmeä ja kimmoisa pallo (n.10-15min).

Kohota taikina ja muotoile se 10 pullaksi jotka jokainen kaulitaan ohuen ohueksi levyksi 1mm.
Voit myös tehdä taikinasta heti pullat jotka kohotat ja kaulitset.

Kaulitse ja paista ne suoraan.

Lettuja EI voidella.

Paista 230°c n.3.5- 4min.
Täytä jäähtyneet letut.
(Itse hieman painelin vielä kuumia pullia littanammaksi).

Itse en täyttänyt kaikkia heti vaan pinosin ne leivinpaperien väliin ja pyyhe päälle.

Täyte:
2,5dl Flora kuohua - vaahdotettua ja sokerilla maustettua
250-300g hilloa

Laita levyn keskelle hilloa ja pursota kermavaahto.
Käännä reunat täytteen päälle ja kääri wrap paperiin.



4 kommenttia: