Vierailijoita

Translate

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Pull apart pizza bread "Paloihin revittävä pizzaleipä"

Todella herkullinen pizza uudella tavalla :)


Pizzataikina
n. 7dl durumjauhoja 
3dl 42°c vettä 
2tl suolaa
1pss kuivahiivaa
1rkl siirappia 
1rkl öljyä


Laita mozzarellapallot ja aurinkokuivatuttomaatit valumaan lävikköön.
Laita 26cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan pohjalle leivinpaperi ja voitele reunat, tai käytä kuivakakkuvuokaa.

Tee pizzataikina sekoittamalla kuivat aineet keskenään, jauhoja vain 5dl.
Lisää yleiskoneen kulhoon vesi, öljy ja siirappi, johon sekoitat kuivat aineet.
Laita yleiskone pyörimään ja lisää jauhoja kunnes taikina irtoaa kipon reunoista, on kimmoisa ja pehmeä taikina pallo.
Anna kohota n.30min jonka jälkeen pyöräytä konetta vielä muutaman kerran ja ota taikina pöydälle.
Muotoile taikina pötköksi ja leikkaa se n. 2cm paksuihin renkuloihin - jotka leikkaat 4 osaan.
Jauhota jokainen pala kevyesti.

Seuraavaksi.

Lisäksi
1pss salama 
2 mozzarella palloa
1rkl valkosipulia 
100g juustoraastetta
2rkl pizzamaustetta
3rkl akt 
0,5-0,75dl oliiviöljyä


Laita uuni kuumenemaan 180°c.
Pilko mozzarella ja sekoita kulhossa salami, mozzarella, öljy, valkosipuli, juustoraaste, pizzamauste ja tomaatit. Lisää joukkoon taikina palata ja sekoittele seos niin että se on kunnolla sekaisin.
Laita seos tasaisesti vuokaan ja nosta vuoka pellille (suosittelen paistoa pellinpäällä koska öljyä valuu irtopohjavuoan reunoista).
Laita vuoka uuniin ja paista 35-50 min.


Herkuttele!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti