Vierailijoita

Translate

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mud cake - mintunmakuisena

Tälläinen ihana pieni Marianne mud cake <3
Tällä ohjeella tulee 6 annosta ja taikina on 20cm vuokaan juuri sopiva.


Taikina:
100g tummaa suklaata
100g voita
2 kananmunaa
1dl sokeria
1,25dl vehnäjauhoja
0,5tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
0,5pss Marianne crushia

Kuumenna uuni 180-190°c
Sulata voi ja suklaa ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita voi-suklaaseos, sokeri-munavaahtoon varovasti.

Sekoita kuivat aineet varoen taikinaan.
Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan.
Paista uunissa 20-25minuuttia.
Kokeile tikulla onko reunat kypsät, kakku saa jäädä keskeltä pehmeäksi.

Tämän oli kylmänäkin ihanan pehmeä.

Tarjoilimme kakun Flora kuohun kanssa,

!Huomio!!
Flora kuohusta muodostui ihanan pehmeä ja silkkinen vaahto joka oli seuraavanakin päivänä täydellinene kermavaahto, kun monet kermat vettyy hyvin nopeasti.
Tästä tuli Flora vispin rinnalle uusi suosikkini, ja tämä oli halvempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti