Vierailijoita

Translate

sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Raikas Keylime pie


Ohje on Leila Lindholmin kirjasta ja tästä tuli täydellisen raikas, kirpeä ja kuitenki makea ♡

Pohja:
100g Voita
200g Digestiveä

Lämmitä uuni 175⁰.

Murusta keksit ja sulata voi.
Sekoita keskenään ja painele keksiseos irtopohjavuokaan tasaisesti myös reunoille.

Paista n.10 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Täyte:
5 Keltuaisia
1tlk Kondensoituamaitoa
5 Limen mehu + raastettua kuori

Tee täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja anna maustua jääkaapissa 30-60 minuuttia.

Siivilöi täyte ja kaada pohjan päälle.
Paista 175° 20 minuuttia.

Anna piirakan jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja nosta sen jälkeen jääkaappiin yön yli.

Koristeeksi:
2dl Kermaa vaahdotettuna
1 limeä ohuina viipaleina

Seuraavana päivänä koristele kermavaahdolla ja limeviipaleilla.

Nauti ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti