Ohje on Leila Lindholmin kirjasta ja tästä tuli täydellisen raikas, kirpeä ja kuitenki makea ♡
Pohja:
100g Voita
200g Digestiveä
Lämmitä uuni 175⁰.
Murusta keksit ja sulata voi.
Sekoita keskenään ja painele keksiseos irtopohjavuokaan tasaisesti myös reunoille.
Paista n.10 minuuttia.
Anna jäähtyä.
Täyte:
5 Keltuaisia
1tlk Kondensoituamaitoa
5 Limen mehu + raastettua kuori
Tee täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja anna maustua jääkaapissa 30-60 minuuttia.
Siivilöi täyte ja kaada pohjan päälle.
Paista 175° 20 minuuttia.
Anna piirakan jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja nosta sen jälkeen jääkaappiin yön yli.
Koristeeksi:
2dl Kermaa vaahdotettuna
1 limeä ohuina viipaleina
Seuraavana päivänä koristele kermavaahdolla ja limeviipaleilla.
Nauti ♡
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti