Vierailijoita

Translate

maanantai 26. syyskuuta 2016

Mehevä ja paksu kaurakeksi rusinoilla ja karpaloilla

Rakastan paksuja ja pehmeitä kaurakeksejä - tässä loistava ohje tehdä niitä itse ♡

Tällä tulee tahmeaa, kosteaa... täysellistä.

170 g Pehmeää Voita 
2 dl Ruokokidesokeria
0.5 dl Sokeria
1 kanamuna
2 tl vaniljauutetta 
4,5 dl Vehnäjauhoja
3.75 dl Kaurahiutaleita
2 tl Caylonkanelia
1 tl Ruokasoodaa
2 tl Maizenaa
2,5 dl Rusinoita ja karpaloita

Sekoita kuivataineet keskenään ilman rusinoita ja karpaloita

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kunnolla vaaleaksi kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sekaan kananmuna ja vaniljauute ja sekoita nopeasti.

Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivataineet ja sekoita.

Lisää lopuksi rusinat käsin sekoittaen.

Anna olla jääkaapissa vähintään 30 minuuttia - mielellään yön yli.

Paista 176°c n. 20-25 minuuttia.

Tällä kertaa tein keksin 20cm kakkuvuokaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti