Vierailijoita

Translate

maanantai 14. tammikuuta 2013

Jokirapu-lohipasta




Pastakastike 2-3 henkilöä

1rkl öljyä
1 sipuli pilkottuna
4dl kermaa
1 kalaliemikuutio
tilliä
1prk jokiravunpyrstöjä liemessä,
löytyy kaupan kalakalahyllystä
1pkt, savulohta yms.,
sellainen pieni paketti kaupan kalahyllystä


  • Kuullota sipuli öljyssä.
  • Lisää kerma ja liemikuutio.
  • Keitä kastiketta kasaan, maista ja lisää lopuksi kala ja ravut, kuumenna.
  • Ravut saa vain kuumentaa, ei keittää. Keitetyistä ravuista tulee kumipalloja :)
Keitä haluamaasi pastaa pussin ohjeen mukaan tarvitsemasi määrä, oma suosikki on tagliatelle.
Tarjoile parmesanin, kirsikkatomaattien ja rucolan kanssa.



2 kommenttia: