Helppo uuniruoaka vasurilla tehdenđ€©
1pkt valmis gnocci (mulla oli Coop)
300g kanasuikaleita
1prk Mutti pastakastike Rossoro
1prk Valio juustokermaa
1 mozzapallo
Pippurimix rouhetta (valmis purkkitavara)
Herbamaresuolaa
PÀÀlle valmista Castelli Parmesani tuoreraastetta pussista ja basilikalehtiÀ.
•Kuumenna uuni 200⁰.
•Paista kanat ja sen jĂ€lkeen gnoccit (ei tarvitse keittÀÀ), mausta suolalla ja pippurilla.
•Laita uunivuokaan.
•Kippaa pÀÀlle Mutti kastike ja kerma ja vĂ€hĂ€n lisÀÀ suolaa ja pippuria.
•Pilko mozzarella jonkinlaisiksi paloiksi ja ripottele vuoan pÀÀlle.
•Paista 30min - uunin jĂ€lkeen ripottele tuore Parmesaniraastetta pÀÀlle ja basilikalehtiĂ€.
TĂ€stĂ€ tuli niin hyvÀÀ đđŒđ
Ei kommentteja:
LÀhetÀ kommentti