tag:blogger.com,1999:blog-5853646528877973633.post988136389103019836..comments2023-05-06T14:06:26.492+03:00Comments on Linnean Herkkukoto: Testailua sokerimassan käyttäytyminen@Linneahttp://www.blogger.com/profile/14998025355618663762noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5853646528877973633.post-62456744292575401042014-01-29T17:06:25.430+02:002014-01-29T17:06:25.430+02:00Tää oli kyllä ihan hauska testi :)
Lähinnä siksi k...Tää oli kyllä ihan hauska testi :)<br />Lähinnä siksi kun kaveri toivoi ettei olisi sokeri yms. kreemiä alla, mutta kyllä se hillolla menee kun samana aamuna tekee kun se tarjotaan, tais sit laitan stiä samaa täytettä mikä väliinkin...<br />Katsotaan mitä keksi ;)<br />Testasin myös että sekoitin lemon curdia voin sekaan, ihan jees sekin. Mulla on joku testailu vaihe selvästikki alkanu :)<br />@Linneahttps://www.blogger.com/profile/14998025355618663762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5853646528877973633.post-82486846535105335912014-01-29T07:51:37.620+02:002014-01-29T07:51:37.620+02:00Hyvä kokeilu. Itse en ole käyttänyt juurikaan hill...Hyvä kokeilu. Itse en ole käyttänyt juurikaan hilloja kaulittavien kuorrutteiden alla. Kyllä tuo sokerikreemi on vaan tämän hetken tietojeni mukaan paras eriste ja "liima" tuolle kaulittavalle kuorrutteelle. Jos sokerikreemi tuntuu liian makealta, niin laita ihmeessä tuota sokeria hieman vähemmän sen joukkoon. Sillähän makeutta saa vähennettyä. Kannattaa myös käyttää suolaamatonta voita, jolloin maku on minun mielestäni parempi. Kannattaa myös laittaa vaikka vaan ohut kerros sokerikreemiä kakun päälle, niin se ei sieltä niin kovasti läpi maistu. Toki nuo kaikki kaulittavat kuorrutteet (marsipaani, sokerimassa sekä vaahtokarkkimassa) ovat kaikki hyvin makeita jo itsessään.Pullahiiri/Taruhttps://www.blogger.com/profile/18337596288308501278noreply@blogger.com